Appartementen Finikes

Prijs : € 602.37

Griekenland

Stoupa

LG


Appartementen Finikes Ga naar Sunweb-Zomer

voor € 602.37

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Zomer.

Bij aankomst in de Secrets Appartementen Finikes kom je eerst al langs een leuk binnenpleintje en het rustige zwembad met ligstoelen.

Wat gezellig! Rondom het terras staan de appartementen, die in een bijzondere, traditionele stijl zijn gebouwd. Het fijne van dit terras is dat je hier heel de dag door kunt genieten van het zonnetje. De eigenaar woont zelf ook in één van de appartementen. Het is een lieve man die altijd erg vriendelijk is en goed zorgt voor 'zijn' gasten.

Met een beetje geluk krijg je een appartement met balkon waarop je uitkijkt over de baai van Stoupa en de leuke vissershaven.Vanaf Finikes ben je ook zo in Stoupa. Hier vind je nog het 'echte' Griekenland. Hier heb je geen super toeristische barstreet of grote discotheken, maar leuke kleine tavernes met traditionele Griekse gerechten. Net van de boulevard af kun je lekker eten bij 'Dyoniseus' en ook bij 'Akrogiali' eet je tegen goede prijzen, met een gezellige bediening.

Rondom Finikes liggen veel mooie wandelroutes. Een ideale manier om ook nog wat van de schitterende groene omgeving te zien!.Kaart

Eigenschappen
Naam Appartementen Finikes
Griekenland
Stoupa
Type LG
Aanbieder Sunweb-Zomer
Vertrekdatum 10/08/2022
Aantal personen 2
Aantal dagen 8
Rating 9.1
Faciliteiten Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamerBedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per weekHanddoeken inclusief, verschoning 2 keer per weekBagagerieBabybedjetuinzonneterras: ligstoelen (gratis) , parasol (gratis)buitenzwembad (aantal 1)(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )Schoonmaak kamer 2 keer per weekbabybedje: gratis (op te geven bij reservering)airconditioning: bij de reissom inbegrepenwi-fi in openbare ruimte: gratiswi-fi op de kamer: gratistoeristenbelasting:Online check-in niet mogelijkOfficiële classificatie: zonder classificatieTotaal aantal kamers: 8Totaal aantal verdiepingen: 2Klasse: comfortReceptieWi-Fi in openbare ruimte, op de kamerBedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per weekHanddoeken inclusief, verschoning 2 keer per weekBagagerietuinzonneterras: ligstoelen (gratis) , parasol (gratis)Schoonmaak kamer 2 keer per weekbabybedje: gratis (op te geven bij reservering)airconditioning: bij de reissom inbegrepenwi-fi in openbare ruimte: gratiswi-fi op de kamer: gratistoeristenbelasting:buitenzwembad (aantal 1)(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )Babybedje
Transport Vliegtuig
Regio Peloponnesos