The Three Corners Equinox Beach Resort

Prijs : € 571

Egypte

Marsa Alam

AI


The Three Corners Equinox Beach Resort Ga naar Sunweb-Zomer

voor € 571

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Zomer.

Het comfortabele Selections hotel Equinox Beach in Marsa Alam behoort tot de Belgische Three Corners keten en heeft een unieke ligging aan een sprookjesachtige baai.

Er is een een uitgestrekt privéstrand van bijna een kilometer lang en een beachbar voor ijskoude drankjes. Dat betekent onbeperkt genieten van lange dagen aan zee!Het goudkleurige zandstrand loopt heel geleidelijk af in zee waardoor het ideaal is voor families met kleine kinderen. Verder vind je hier een aantal fijne ligbedden om lekker op weg te dromen en een duikcentrum. Maar het meest unieke is toch wel de houten steiger die je in no time naar de wereld van kleurrijke koralen en neonkleurige visjes leidt.

Niet zo'n strandliefhebber? Geen nood, het hotel beschikt over twee mooie zwembaden om lekker in te plonsen. Verder zijn er allerlei sporten te beoefenen, zoals waterpolo en volleybal. En speciaal voor de jonge vakantiegangers is er de gezellige, meertalige Trixie Kids Club. Trek gekrgen? Laat je smaakpapillen prikkelen in één van de fijne restaurants: het buffetrestaurant met spannende themabuffetten of het Italiaanse 'Dolce Vita', waar verrukkelijke Italiaanse specialiteiten worden geserveerd.

Als dit niet genieten is?.Kaart

Eigenschappen
Naam The Three Corners Equinox Beach Resort
Egypte
Marsa Alam
Type AI
Aanbieder Sunweb-Zomer
Vertrekdatum 01/12/2024
Rating 8.1
Transport Vliegtuig
Regio Marsa Alam