Malikia Resort Abu Dabbab

Prijs : € 598

Egypte

Marsa Alam

AI


Malikia Resort Abu Dabbab Ga naar Sunweb-Zomer

voor € 598

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Zomer.

In het kindvriendelijke Hotel Malikia Resort Abu Dabbab kun je op een prachtige locatie in alle rust genieten van een heerlijke vakantie in Egypte.

Het ligt namelijk aan één van de allermooiste baaien van Marsa Alam: Abu Dabbab.Het hotel grenst pal aan de kristalheldere Rode Zee en een indrukwekkend huisrif. Het is een paradijselijke plek voor snorkelaars en duikliefhebbers, want slechts een klein stukje verder bevindt zich de thuisbasis van de zeekoe en ook grote groene zeeschildpadden hangen hier graag rond. Heb je nooit eerder gedoken, maar wil je dit wel graag leren dan biedt het duik- en snorkelcentrum Abu Dabbab Beach and Resort uitkomst. Ook langs de waterkant is er van alles te beleven.

Zo vind je er een tennisbaan, wellnesscenter, gameroom en volleybalveld en ligt er in het midden van de kleurrijke tuin een prachtig zwembad. Ook aan de jongste vakantieganger is gedacht, want naast een apart kinderzwembad is er nog een speeltuin, mini club en speciaal kinderbuffet; zo gaat de hele familie een heerlijke vakantie tegemoet!.Kaart

Eigenschappen
Naam Malikia Resort Abu Dabbab
Egypte
Marsa Alam
Type AI
Aanbieder Sunweb-Zomer
Vertrekdatum 01/12/2024
Rating 7.6
Transport Vliegtuig
Regio Marsa Alam