Appartementen Gasparina Village

Prijs : € 423

Italië

Castelnuovo del Garda

Appartement


Appartementen Gasparina Village Ga naar Neckermann-nl

voor € 423

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

ruime, moderne appartementen rondom een mooi lagunenbad kindvriendelijke omgeving attractieparken Gardaland en Canevaworld dichtbij De appartementen van het ruim opgezette driesterren complex Gasparina Village liggen rondom een groot lagunezwembad, op ca.

250 m. van het grote Gardameer. Het is heel kindvriendelijk! Vanaf je balkon of terras kun je de kinderen zien spelen op de speelweide of bij het kinderzwembad. Een prachtige omgeving voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar Sirmione of Gardaland! De 120 appartementen van het complex zijn modern en ruim van opzet.

Ze zijn ondergebracht in een aantal lage gebouwen met maximaal 2 etages en voorzien van airconditioning. Voor je sportieve ontspanning is er in Gasparina Village een prachtig zwembad met apart kinderbad, ligstoelen en parasols. Er is ook een voetbalveld. Tennisbanen liggen op ongeveer 4 km afstand.

In de zomermaanden zijn er uitgebreide animatieprogramma's voor alle leeftijden. Voor wie dicht in de buurt uit eten wil gaan, of wie gewoon wat gezelligheid zoekt, heeft Gasparina Village een restaurant/pizzeria en een gezellige bar. Wie zelf wil koken, kan voor de dagelijkse boodschappen terecht in de kleine supermarkt op het vakantiepark. Speciaal voor kinderen is er van mei tot september een programma met tal van activiteiten.

Ze zijn ook van harte welkom in de speeltuin, op het voetbalveld en in het aparte kindergedeelte in het zwembad. Uitgaan in de omgeving? Pak een terrasje in het pittoreske dorpje Peschiera of het vestingplaatsje Lazise (op resp. 4 en 7 km.), of verras je kinderen (en jezelf) met een bezoek aan het bekende attractiepark Gardaland (op ca. 1 km) of het waterpark Caneva World (op ca.

4 km) en het aangrenzende Movieland Studiopark! Accommodatiecode: IGM71.Kaart

Eigenschappen
Naam Appartementen Gasparina Village
Italië
Castelnuovo Del Garda
Type Appartement
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie IGM71
Rating 3
Zoover Rating 8.6
Accomodatie type 3-kamerappartement
Aantal dagen 7
Transport Eigen vervoer
Regio Gardameer