Hotel Best Maritim Superior

Prijs : € 196

Spanje

Cambrils

Hotel


Hotel Best Maritim Superior Ga naar Neckermann-nl

voor € 196

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

aan het zandstrand openluchtzwembad en overdekt zwembad animatie voor jong en oud Het viersterrenhotel Best Maritim ligt, slechts gescheiden door een wandelpromenade, direct aan het zandstrand en de zee.

Je beleeft er de strandvakantie bij uitstek! Het hotel beschikt over een openluchtzwembad en een zonneterras met ligstoelen en parasols. Lekker ontspannen kan ook in het overdekt zembad of in de sauna. De kinderen kunnen naar hartelust stoeien in het aparte kinderzwembad en in de speeltuin. Zowel overdag als 's avonds worden jong en oud er geanimeerd met o.a.

aquagym en aerobics. Biljart, computerspelletjes, jeu de boules en fitness staan ook ter beschikking. Voor een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje kun je terecht in het restaurant, de snackbar, de bar en de poolbar. Hotel Best Maritim ligt dicht bij Salou (ca.

3 km), een kleurrijke Spaanse badplaats met vele uitgaansmogelijkheden. Salou kun je bereiken met het openbaar vervoer. Cambrils is ook leuk om te bezoeken: er is een pittoreske oude haven, waar de vissers elke dag rond 16 uur hun vangst lossen met alle bedrijvigheid die erbij hoort. Accommodatiecode: 72356.Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Best Maritim Superior
Spanje
Cambrils
Type Hotel
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie 72356
Rating 4
Zoover Rating 9.1
Accomodatie type Kamer zijzeezicht (Hotel)
Aantal dagen 7
Transport Eigen vervoer
Regio Costa Dorada