Campeggio Del Garda (Standplaatsen)

Prijs : € 210

Italië

Peschiera del Garda

Camping standplaats


Campeggio Del Garda (Standplaatsen) Ga naar Neckermann-nl

voor € 210

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

mooi zwembad en mooi kinderzwembad fraaie excursiemogelijkheden in de omgeving veel sportfaciliteiten Camping del Garda is een mooi opgezet vakantiepark en is voorzien van twee grote zwembaden met ligstoelen, een bubbelbad en een kinderzwembad.

Het vakantiepark ligt dichtbij het mooie Gardameer en het gezellige Peschiera. De camping zorgt voor veel plezier voor jong en oud. In de omgeving zijn veel olijfboomgaarden. De camping heeft verder een volleybal- en basketbalveld, centrale barbecueplaats en een geldautomaat.

De sportliefhebbers kunnen een middagje tennissen of zich vermaken op het volleybal- en basketbalterrein. Indien u wat wilt eten of drinken dan is er een bar, snackbar, restaurant en pizzeria. Een supermarkt vindt u op ca. 100 meter.

Voor de kinderen is er een kinderzwembad. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieprogramma. Camping del Garda ligt op ca. 100 tot 300 meter van het Gardameer en ca.

1 km van Peschiera. Vanuit Peschiera zijn heel veel mooie en interessante tochten te maken, o.a. naar de Parco Sigurtà en het Park Cavour. Pretpark Gardaland ligt op korte afstand.

Accommodatiecode: 1IGM0.Kaart

Eigenschappen
Naam Campeggio Del Garda (Standplaatsen)
Italië
Peschiera Del Garda
Type Camping Standplaats
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie 1IGM0
Rating 4
Zoover Rating 7.5
Accomodatie type standplaats
Aantal dagen 7
Transport Eigen vervoer
Regio Gardameer