13-Daagse Familiereis Centraal-Thailand

Prijs : € 1570

Thailand

Bouwstenen

Individuele rondreizen


13-Daagse Familiereis Centraal-Thailand Ga naar Asiadirect-nl

voor € 1570

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Met een beetje hulp van AsiaDirect is een reis door Thailand met baby of jonge kinderen een geweldige belevenis voor het hele gezin!Thailand met de allerkleinsten is speciaal ontworpen voor gezinnen met baby's en/of jonge kinderen.

De reistijden zijn bewust kort gehouden, alle hotels in deze reis zijn comfortabel en met zwembad. De excursies en activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en er is ruim voldoende vrije tijd.De reis begint in Bangkok waar je onder andere per tuktuk en met verschillende langstaartboten de stad op unieke wijze beter leert kennen. Uiteraard mag ook een bezoek aan de beroemde Wat Pho niet ontbreken. Daarna gaat de reis verder naar Kanchanaburi, waar je de prachtige natuur van Erawan bezoekt en een dag met olifanten door gaat brengen.

Dan zak je verder af naar het zuiden en via een bezoek aan de bekende drijvende markt en een apenkolonie, bereik je Cha-am en Hua Hin voor een aantal heerlijke dagen aan het strand.Reisafstand per dag is max 250 kilometerComfortabele hotels met zwembadenAfwisselend programma met daarnaast ook veel vrije tijdKindvriendelijke excursies.

Internationale vliegticketsOptionele excursiesOverige maaltijdenDrankjesFooienVerplicht kerst- en/of nieuwjaarsdinerBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 13-Daagse Familiereis Centraal-Thailand
Thailand
Bouwstenen
Type Individuele Rondreizen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 13
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen