21-Daagse Rondreis Thailand Compleet

Prijs : € 1954

Thailand

Bouwstenen

Individuele rondreizen


21-Daagse Rondreis Thailand Compleet Ga naar Asiadirect-nl

voor € 1954

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Thailand Compleet! Dat is nogal wat, maar deze 21-daagse rondreis maakt de belofte helemaal waar.

Je gaat naar het zuiden, waar eilanden, stranden en de ruige rotsen en meren van Khao Sok je dagen zullen vullen. En naar het noorden, waar authentieke bergvolkeren in een decor van rijstvelden, valleien en bergen leven. In Centraal-Thailand maak je kennis met de geschiedenis. Ga fietsen langs de tempelruïnes van de voormalige koningsstad Ayutthaya en wandel over The Bridge on the River Kwai in Kanchanaburi, ooit onderdeel van de beruchte Japanse dodenspoorlijn.Dat is een top programma, denk je nu misschien.

En dat klopt, maar we zijn er nog niet. Want je kunt naar de beroemdste drijvende markt en naar de mooiste waterval van Thailand. Je ontdekt de leukste buurten van Bangkok, trekt in Chiang Mai met de fiets de natuur in, je gaat in de jungle slapen in een boomhut en in een drijvend hotel. Voor velen maken ontmoetingen met de lokale bevolking een reis.

Daar is op deze rondreis aan gedacht. Natuurlijk maak je al praatjes met de street food handelaren in Bangkok en op de avondmarkt van Chiang Mai, maar bijzonder zijn de bergvolkeren in Mae Hong Son en Pai, waar relatief weinig bezoekers komen en de Padong langnekken in het noorden van Thailand. Als je dit allemaal hebt gedaan en meegemaakt, sluit de reis af met een paar heerlijke dagen op een van Thailands mooiste eilanden: Koh Phangan. Het geeft je ook de mogelijkheid kennis te maken met Ang Thong, het verbluffende maritiem nationaal park of uitgebreid te gaan duiken of snorkelen.Zo'n gevarieerde en prachtige reis noemen wij vol vertrouwen Thailand Compleet!.

Internationale vluchtenOptionele excursiesOverige maaltijdenDrankjesFooienVerplicht kerst- en nieuwjaarsdinersStoelreserveringenBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 21-Daagse Rondreis Thailand Compleet
Thailand
Bouwstenen
Type Individuele Rondreizen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 21
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen