17-Daagse Rondreis Tropisch Avontuur

Prijs : € 1007

Thailand

Bouwstenen

Individuele rondreizen


17-Daagse Rondreis Tropisch Avontuur Ga naar Asiadirect-nl

voor € 1007

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Voor dit 17-daagse tropisch avontuur heb je voor de laatste 8 dagen in feite alleen nog je paspoort, een tandenbortsel en je zwemkleding nodig.

We willen maar zeggen dat deze reis mudjevol strand, zon en zee zit. Niet op één van de mooiste Thaise eilanden, nee op maar liefst drie!Maar omdat we het jammer zouden vinden als je als een soort Robinson Crusoe alleen maar op het strand zit, hebben we een paar prachtige dagen in Bangkok en het meest beroemde nationale park van Thailand toegevoegd. Dat nationale park is Khao Sok, het oudste tropisch regenwoud van Thailand. Geniet van de natuur, ga tuben op het water, slaap in een boomhut en op een drijvend vlot op het grote stuwmeer in dit ruige natuurgebied!Qua strand hebben we eilanden voor je uitgezocht die allemaal tropisch zijn en zeer aantrekkelijk, maar toch alle drie net een andere eigen charme hebben.

Maak kennis met het kokosnoteneiland Koh Samui, het idyllische Koh Phangan en op het relaxte Koh Tao met de prachtige onderwaterwereld. Je kunt je al helemaal voorstellen hoe het leven hier wordt: snorkelen, cocktailtje, zwemmen, strandwandeling, duiken en bijkomen van al de vermoeienissen die hieruit voortvloeien. 17-dagen Tropisch Avontuur. Leuker kunnen we het niet voor je maken, dit is simpelweg een heerlijke reis.

Maar neem voor de zekerheid toch maar iets meer mee dan alleen je paspoort, tandenborstel en zwemkleding..

Internationale vluchtenOptionele excursiesOverige maaltijdenDrankjesFooienBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 17-Daagse Rondreis Tropisch Avontuur
Thailand
Bouwstenen
Type Individuele Rondreizen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 17
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen