16-Daagse Familiereis Centraal- En Noord-Thailand

Prijs : € 1392

Thailand

Bouwstenen

Individuele rondreizen


16-Daagse Familiereis Centraal- En Noord-Thailand Ga naar Asiadirect-nl

voor € 1392

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Er zijn weinig landen zo geschikt voor een familierondreis met kinderen als Thailand.

Overal worden ze hartelijk begroet door de Thai die gek zijn op de kleine medemens en vaak hun eigen kinderen op handen dragen. Deze gevarieerde reis prikkelt de zintuigen van de kids zeker. Zandkastelen bouwen op Koh Samed en in Kanchanaburi helpen de olifanten te voederen en ze mee een bad in de rivier geven. Snorkelen in zee, naar varanen zoeken in Lumpini Park, met een longtailboat over de drijvende markt varen, apen voeren, met de tuktuk door Bangkok scheuren, zwemmen in een waterval, een Thais snoepfabriekje bezoeken, een vuurwerkshow op het strand meemaken en eventueel fietsen in Chiang Mai of Bangkok.

Alle hotels in deze reis zijn comfortabel en met zwembad. De excursies en activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en er is ruim voldoende vrije tijd..

Internationale vluchtenNational Park Fee Koh SamedOptionele excursiesOverige maaltijdenDrankjesFooienVerplicht kerst- en/of nieuwjaarsdinerBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 16-Daagse Familiereis Centraal- En Noord-Thailand
Thailand
Bouwstenen
Type Individuele Rondreizen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 16
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen