4-Daagse Bouwsteen Khao Sok

Prijs : € 374

Thailand

Bouwstenen

Bouwstenen


4-Daagse Bouwsteen Khao Sok Ga naar Asiadirect-nl

voor € 374

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Tijdens deze 4-daagse tour slaap je op 2 wel heel bijzondere plekken in het mooiste nationale park van Thailand, Khao Sok.

Je overnacht in een boomhut midden in de jungle en op een rafthouse op het Cheow Larn Meer. Een spectaculaire ervaring!Op de eerste twee dagen geniet je van de flora en fauna van het nationale park. Tijdens het tuben op de rivier laat je je op een rubberen band meedrijven, terwijl je geniet van de groene omgeving. 's Avonds kan je een nachtsafari maken waarbij je op zoek gaat naar bijzondere insecten, zoogdieren en tropische planten.

Met een beetje geluk zie je bijvoorbeeld een slang, de bijzondere slow loris of zelfs een luipaard! Je slaapt op een unieke locatie, namelijk in je eigen boomhut! 's Ochtends word je gewekt door het gekwetter van vogels en hoor je hier en daar een gillende aap. Daarna is het tijd voor een echte jungle trekking.Hierna reis je door naar het Cheow Larn Meer. Deze adembenemende meer met ruige kalksteenrotsen is één van de mooiste plekken van Thailand. Je slaapt hier op een rafthouse op het meer.

Duik in het heldere water, zie de zon achter de rotsen wegzakken en verken met een longtailboot de prachtige omgeving!.

Optionele excursiesOverige maaltijdenDrankjesFooienTransfer naar en van Khao SokBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 4-Daagse Bouwsteen Khao Sok
Thailand
Bouwstenen
Type Bouwstenen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 4
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen