3-Daags Startpakket Bangkok

Prijs : € 128

Thailand

Bouwstenen

Bouwstenen


3-Daags Startpakket Bangkok Ga naar Asiadirect-nl

voor € 128

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Asiadirect-nl.

Het startpakket Bangkok is ideaal voor als je niet alles geregeld wilt hebben, maar wel een ontspannen start wilt maken.Met dit pakket is je vervoer vanaf de luchthaven en zijn je eerste 2 overnachtingen in het centraal gelegen Maitria Mode hotel geregeld, evenals een leuke fietstour door Bangkok.

Omdat ons kantoor zich in hetzelfde hotel bevindt, kun je onze Nederlandse en Belgische medewerkers te allen tijde om hulp, tips en informatie vragen. Zo begin je ontspannen en veilig aan je Thailand reis, kun je de eerste dagen rustig acclimatiseren en de stad verkennen met actuele informatie.Op de tweede dag staat er een fietstour op het programma. Tijdens deze tour maak je kennis met de meest kleurrijke buurten van Bangkok. Je komt ogen en oren tekort wanneer je door de smalle steegjes en dwars door drukke marktjes fietst met de professionele gids.

Na de derde dag kun je op eigen houtje Thailand gaan verkennen..

Internationale vluchtenTransfers fietsexcursieOverige maaltijdenDrankjesFooienBoekingskosten: €15 per boekingBijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking.Eigenschappen
Naam 3-Daags Startpakket Bangkok
Thailand
Bouwstenen
Type Bouwstenen
Aanbieder Asiadirect-Nl
Aantal dagen 3
Aantal personen min 2
Transport Bouwstenen