Yelloh! Village Turiscampo

Prijs : € 132.3

Portugal

Lagos

Campings


Yelloh! Village Turiscampo Ga naar Anwbcamping-nl

voor € 132.3

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Anwbcamping-nl.

Vorstelijk kamperen in de Algarve? Deze luxe camping ligt bij een uitgestrekt natuurgebied, tegen een heuvel met gevarieerde begroeiing.

De toeristische plaatsen op terrassen zijn begrensd door heggetjes en lage bomen. De verhuuraccommodaties liggen bij de ingang en achter op de camping.

Het zwembadencomplex is fraai aangelegd met buitenbad, jacuzzi, kleuterbad en een zwembad met kleutergedeelte met schuifdak. Een bar-restaurant, een speeltuin en animatieprogramma maken het plaatje compleet..

Op een rustige locatie in de Algarve, om de hoek van een uitgestrekt natuurgebied, ligt Camping Turiscampo.

Als je even helemaal de batterij wilt opladen, ben je hier aan het juiste adres. Het kampeerterrein ligt ver van het lawaai van de stad en natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.
Terrassencamping
Camping Turiscampo ligt tegen een heuvel met gevarieerde begroeiing. De terrassencamping heeft 206 toeristische staanplaatsen die zijn afgebakend met lage heggen en bomen. De plekken zijn tussen de vijftig en honderdtien vierkante meter ruim.

Kom je met het vliegtuig? Huur dan een van de 131 bungalows of mobilhomes, sommigen zijn uitgerust met een eigen jacuzzi. De huuraccommodaties liggen achter de camping. Het kampeerterrein is het hele jaar geopend en daarmee ook zeer geschikt om aan de Nederlandse winter te ontsnappen.
Wellnesscentrum
Kinderen zijn koning op Camping Turiscampo. Er worden heel wat activiteiten georganiseerd door het meertalige animatieteam.

Kinderen vanaf vijf jaar kunnen hieraan deelnemen, maar ook aan tieners is gedacht. Het programma is een combinatie van sport, spel en workshops. Ondertussen kun je zelf genieten van een behandeling in het wellnesscentrum. Wat dacht je van een gezichtsscrub, manicure of therapeutische massage? Je kunt ook plaatsnemen in de hamam, de sauna of bij de kapper.

Op Camping Turiscampo vind je daarnaast een gym, een groot zwembad en een kleuterbad. Naast het zwembad is een bar een buffetrestaurant met een brede selectie aan warme en koude gerechten.
Vuurtoren
De camping ligt in de buurt van het dorpje Praia da Luz en op slechts enkele kilometers van het strand. Het plaatsje Lagos ligt op vijf kilometer afstand en wordt gezien als het mooiste stukje van de Algarve.

Twintig kilometer naar het westen kom je uit bij de vuurtoren van Cabo de San Vicente, het meeste westelijke punt van Europa..Kaart

Eigenschappen
Naam Yelloh! Village Turiscampo
Portugal
Lagos
Type Campings
Aanbieder Anwbcamping-Nl
Prijstype per staanplaats per week
Transport Eigen vervoer
Regio Faro