Centro Vacanze Pra' Delle Torri

Prijs : € 77.7

Italië

Caorle

Campings


Centro Vacanze Pra' Delle Torri Ga naar Anwbcamping-nl

voor € 77.7

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Anwbcamping-nl.

De camping hoort bij een groot bungalowpark.

De staanplaatsen bevinden zich op grasvelden met loofbomen en op zand in een pijnbomenbos. Het vakantiecomplex heeft o.a. een groot zwemparadijs, waterglijbanen en een activiteitenpark (o.a. skaten, BMX, muziek).

Men kan er ook boogschieten. Op het terrein bevinden zich winkels en restaurants. Op het goed onderhouden en geleidelijke aflopende zandstrand worden waterfietsen, kano's, peddel- en surfboards verhuurd. Ook is er een strandbar en take away..

Centro Vacanze Camping Prà delle Torri is gelegen in het rustige dorp Caorle, in de regio Veneto in het noordoosten van Italië.

De camping is perfect voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. De camping ligt aan de Adriatische zee.
Centro Vacanze Camping Prà delle Torri is een enorme camping en maakt deel uit van een bungalowpark. Er zijn kampeerplaatsen op grasvelden omringd met loofbomen, maar ook op zand in een pijnbomenbos. Er is keuze uit meer dan 1000 volledig uitgeruste staanplaatsen van diverse groottes en die zijn onderverdeeld in drie categorieën: standaard (van ongeveer 90 vierkante meter), maxi (grote staanplaatsen tot wel 150 vierkante meter) of in het pijnbomenbos (die zijn speciaal voor tenten).

Op de camping vind je een aantal grote, schone toiletgebouwen die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een babyruimte en gehandicaptenvoorzieningen. Op de camping vind je ook diverse huuraccommodaties, zoals bungalows, appartementen en mobilhomes. De comfortabele mobilhomes zijn ongeveer 34 vierkante meter met een terras van nog eens 10 vierkante meter, een privé-parkeerplek, airconditioning en tv. Honden zijn op de camping niet toegestaan.
Zwemliefhebbers
Wie van zwemmen houdt, zit goed op Centro Vacanze Camping Prà delle Torri.

Er is een groot waterpark met diverse zwembaden, pierenbad, grote glijbanen en talloze ligbedjes mét parasol. Een duik in de zee nemen kan natuurlijk ook. Er is een zandstrand van ongeveer 800 bij 10 meter met golfbrekers, kleedcabines, beachvolleyvelden en verhuur van ligstoelen, parasols, kano's en waterfietsen.
Golf
Naast Centro Vacanze Camping Prà delle Torri vind je een golfbaan die bij het bungalowpark hoort. De golfbaan bestaat uit 18 holes met uitdagende, natuurlijke hindernissen.

Er zijn professionele instructeurs aanwezig.
Activiteiten
Op de camping is er een activiteitenpark (o.a. skaten, BMX, muziek), een pretpark voor de kleintjes en is er animatie..Kaart

Eigenschappen
Naam Centro Vacanze Pra' Delle Torri
Italië
Caorle
Type Campings
Aanbieder Anwbcamping-Nl
Prijstype per staanplaats per week
Transport Eigen vervoer
Regio Venezia